Saxtorps Hästklinik - Kvällsföreläsning för allmänheten, kring sadelrelaterade skador och sadelinpassning

19 januari 2020 kommer Jochen Schleese från Kanada till Saxtorps Hästklinik och håller en kvällsföreläsning i detta högaktuella ämne. Jochen är grundaren av Saddle fit 4 Life® och författare till boken ”Suffering In Silence”. Han arbetar aktivt sedan över 30 år med att förebygga utrustningsrelaterade skador med fokus på sadeln och skador orsakade av denna. Jochen bedriver idag undervisning, forskning och föreläsningar för veterinärer i ämnet.
Jochen Schleese är sadelmästare, CMS, CSFT, CSE, och hans största uppdrag och passion i livet är att förebygga att hästar och ryttare får skador och trauman. Han arbetar med att öka medvetenheten angående häst- och ryttarproblem orsakade av dåligt anpassade sadlar och dåliga ohållbara lösningar på sadelproblem, genom pedagogisk utbildning för ryttare, professionella och hästägare.
Föreläsningen är praktiskt inriktad och rör områdena sadelrelaterade skador på både häst och ryttare, samt kontroll av sadelns passform. Denna kvällen kommer att vara högintressant och nyttig både för er som har hästar som hobby och som yrke.
Vi är verkligen exalterade över att kunna erbjuda en föreläsare i absolut världsklass i detta viktiga ämne, anmäl redan nu och säkra upp din plats!

Till hemsida