Nytt från VetinFocus

Publicerad 2019-06-14 13:42

Hej

Arbetet rullar på med nya kontakter, kunder och utvecklingsarbete. Vi har verkligen fått rulla upp skjortärmarna. VetinFocus möts av stort engagemang och intresse och vi bygger vår kundplattform tillsammans med duktiga företagare från olika branscher. Precis som det är tänkt. VetinFocus tar plats och bjuder sina besökare på matnyttig information från kvalitetsleverantörer av både foder, kosttillskott och läkemedel.

Saknar du något, lägg ett mejl info@vetinfocus.com 
Vill du vara med på forumet, hör av dig till cecilia@candouit.se

Det finns så fantastiskt mycket kunskap om våra djur och deras behov hos många företag. Det är bara att ta för sig, lära sig och delta med egen kunskap och information.                                    

Jag vill också slå ett slag för hållbarhet i branschen. Är det viktigt att påverka? Kan vi påverka? Hur gör ni på er arbetsplats? Sop sorterar ni? Använder ni ekologiska rengöringsmedel, plastpåsar, material eller annat som gynnar miljön? Dela gärna med er av åsikter och idéer. Skriv i chatten eller en debattartikel, låt oss dela kunskap och tankar för nästa generations barn både djur och människor och deras rätt till en frisk planet. VetinFocus lyfter upp hållbarhet på agendan och vi ska göra allt vi kan för att utmana och påverka er till ett hållbarare förhållningssätt med engagemang, kunskap och idéer.

Så här gör vi:

  • Använder ekologiska rengöringsmedel
  • Ekologisk mjölk till kaffet
  • Sop sorterar
  • Ekologiska bajspåsar till hundarna
  • Letar ekologiska foder till hundar och hästar. Här finns mycket att göra för vakna producenter och leverantörer
  • Samåker
  • Tåg istället för bil när vi kan
  • Ekologisk bomull i våra mäsströjor

Hur gör ni?

Hållbara hälsningar

Cecilia
VD Candouit AB

Hej

Publicerad 2019-04-11 13:36

Nu har vi landat efter vår första vingliga färd på en offentlig marknadsplats – VeTA dagarna i Jönköping. Med facit i hand kan jag bara glädjas åt ett fantastiskt evenemang, VeTA Bolaget är rutinerade och duktiga arrangörer, heder och tack till dem!

VetinFocus är bara i början på sin resa men oj oj oj en så spännande och rolig sådan. Vi fick ett fantastiskt mottagande och många nya vänner. Tjejerna i montern, Angelica och Catherine förklarade och guidade runt på sajten så svetten lackade alltmedan godiset i skålen sjönk och fylldes på, sjönk och fylldes på. Stort tack också till alla som kom, lyssnade och visade sitt intresse, glädjen var stor hos oss när vi satt i bilen på väg hem. Nya kunder, nya potentiella kunder och en marknad som visade seriöst intresse, bättre drivkraft finns inte att få.

Nu går vi in i nästa fas och ser till att våra kunder är nöjda med VetinFocus, våra produkter och vår affärsidé. Våren 2019 är utvecklingens tid, vi ska fånga kundernas behov och möjliggöra dem, vi ska utöka våra tjänster så att det gagnar våra kunder och så klart deras kunder och sist men inte minst ska vi utveckla VetinFocus Forum och kvalitetssäkra arbetet så att vi kan ta nästa steg till hösten och skapa en engelsk version av forumet så att det blir enkelt för marknaden i Europa att ansluta.

Vi ska också ta fram en strategi för hur vår marknadsföring ska se ut och vad vi vill uppnå med den. 

Med det sagt så har jag med några rader fixat mina fritidsproblem resten av året och jag kan glädja mig åt ett inspirerande samarbete med våra samarbetspartners och deras kunder.

To be continued……..

Cecilia Gidlund
VD Candouit AB

Hej

Publicerad 2019-03-25 00:51

Våra första veckor har rullat på utan några större katastrofer, vilket vi är tacksamma och glada för. Kommunikationen med våra kunder, både verkliga och presumtiva går bra och jag är så glad för det fina mottagandet av VetinFocus och dess idé.

Nu jobbar vi på med att förbereda vårt deltagande på VeTA dagarna sista helgen i mars, boka möten, fixa rollup och väggdekoration mm. Jag ser verkligen fram emot att träffa er alla, många spännande och intressanta företag och människor.

Parallellt jobbar jag på med mitt konsultföretag där vi jobbar med affärs och företagsutveckling, i veckan har jag varit i Sundsvall och Östersund och haft föreläsningar kring lönsamhet och produktivitet. Spännande ämne och klart påverkbara med rätt verktyg! To be continued…….

Är du nyfiken på VetinFocus och vill boka ett möte med mig i Jönköping, hör av dig 070 544 12 61 eller mejla cecilia@candouit.se , info@vetinfocus.com

Vi möter upp i Jönköping och hälsar er varmt välkomna till vår monter
Angelica, Catherine & Cecilia

Välkomna!

Publicerad 2019-03-04 10:15

En fantastisk resa har gjort sin första etapp, den från idé till verklighet! I backspegeln ser jag alla delarna, tanken som blev en idé, lite diffust sådär som idéer brukar vara innan de tar form och plats. Hur idéen om ett digitlt forum för den veterinärmedicinska branschen och dess kunder, med sökvägar som enkelt tar besökaren från A till B bet sig fast och vägrade släppa taget.

Bara det var en match i sig för en seniorkonsult med fingrarna i affärsutveckling och kundrelationer. Hos mig finns ingen plats, kunskap eller intresse för digitala medier eller tekniska lösningar över huvud taget. Hästar, hundar och katter däremot, är min kopp te. För att inte svika mina egna värderingar om att man måste utmana sig själv för att utvecklas så blev det en broschyr av min idé, ”En digital gemensam mötesplats för den Veterinära sfären”. När det så tagit sig ända in i tryckt broschyr och helt plötsligt blivit ett prospekt fanns ingen väg tillbaka. Full fart framåt alltså till första stationen som var VeTA dagarna i Norrköping i april 2018. Jag packade dotter, broschyrerna, min föreläsning och mig själv i bilen och for till Norrköping. Vi delade ut broschyrer, förklarade, knöt kontakter och åkte hem med ett gäng företag som var modiga, positiva och intresserade av att delta i pilotversionen av VetinFocus. Här startade på allvar arbetet med att utveckla sajten, utforma grafiken, och kommunikationen med besökarna. Nu är vi i luften och snart är det dags för VeTA dagarna 2019 och vi är en av utställarna, VetinFocus första officiella sammanhang. Vår resa har nått sin första destination och nu tar nästa etapp vid… to be continued!

Utan mina kombattanter som hjälpt mig hade det fortfarande varit en idé, en bra sådan för all del men inget slår en sjösatt idé!

Tack!

Hans-Olof Ulmestad, Yellowbits, positiv utvecklare med oceaner av kunskap och lösningar.

Nina Hammarberg ena halvan av Kristall Kommunikation, erfaren, lyhörd marknadsförings formgivare, med en fantastisk förmåga att omsätta det jag tänker.

Advisory Board, utan era kunskaper och insatser vore VetinFocus intet. Nina Hammarberg, Angelica Anrin Caroll, Annika Loberg och Catherine Gidlund.

Företag som vågade pilotprojekt och därmed gjorde det möjligt! Cani Lab AB, Östersunds Djursjukhus, Östersunds Hästklinik, Djursjukhuset Sundsvall, Åre Djurklinik, Ejra Djurklinik, Kusthöjdens Djurklinik, Abigo Medical, Häst&Husdjurslabbet.